Om mig som astrolog

Mitt namn är Ingemar Berg och bor i Göteborg. Jag började arbeta som astrolog 1986. Jag har kombinerat detta med jobbet som gymnasielärare.

Under dessa 36 år har jag haft många kundkontakter, både genom muntliga och skriftliga konsultationer. Jag har även haft föreläsningar och kurser i detta spännande ämne.

Jag har även skrivit om astrologi i olika tidningar, t.ex. Må Bra och Hennes Tecken. Dessutom har jag medverkat i ett samtal om astrologi i Rapport i Sveriges Television samt deltagit i ett telefonväktarprogram i Hallands lokalradio, där jag tolkade horoskop från personer som ringde in i studion.

Jag lägger alltid ned ordentligt med tid med mina horoskop. Du har möjlighet att träffa mig personligen och få en muntlig analys på cirka en timma. Men eftersom många av er bor långt bort från mitt hem i Göteborg, så får de flesta av mina kunder en skriftlig analys. Tänk på att mina texter inte har att göra med s.k. datahoroskop, där man får en dataskriven text utan någon personlig touch. När man t.ex. beställer ett framtidshoroskop, så behöver jag ha en del förhandsinformation om dig och ditt liv. Då kan jag lättare skräddarsy min tolkning efter din livssituation. I ett datahoroskop tas inga sådana hänsyn.